Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Βαλεντίνα Τσεπάνου-(βιογραφικό)



Η Μολδαβή καλλονή Βαλεντίνα Τσεπάνου ήρθε το 2000 στην Ελλάδα για να μείνει και να μας αναστατώσει! Σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία και έπαιξε επαγγελματικά βόλεϊ για δύο χρόνια προτού αφοσιωθεί εξολοκλήρου στο μόντελινγκ...

Η Βαλεντίνα Τσεπάνου ξεχώρισε στα Πελλοπονησιακά καλλιστεία, ενώ η φήμη της εκτοξεύτηκε μέσα από την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Ρεφίκ Τζεμπούρ.

Είναι σέξι και ακομπλεξάριστη! Δηλώνει ότι θέλει να κάνει σεξ τρεις φορές την ημέρα και όπως καταλαβαίνετε ψάχνει νέο παρτενέρ, μιας και ο Τζεμπούρ την έκανε με ελαφρά... Μάλλον δεν άντεξε!

Η ίδια ωστόσο δικαιολογεί την μανία της με το σεξ αστρολογικά! "Ως Σκορπίνα που είμαι στο ζώδιο, μου αρέσει το σεξ. Είναι το συστατικό που με κρατάει καλά σε μια σχέση. Το καλό σεξ, άλλωστε, σώζει την κακή επικοινωνία σε ένα ζευγάρι. Και πάντα τα άτομα που ήταν μαζί μου πέρναγαν πολύ καλά."

Όσο για το πως θέλει τον άνδρα η Βαλεντίνα Τσεπάνου; "Τον θέλω ΑΝΔΡΑ! Να νιώθω ασφάλεια δίπλα του και να μην φοβάμαι τίποτα , και εννοείται τον θέλω έστω ένα βήμα μπροστά από μένα …"

Αν πάλι είσαι ΑΝΔΡΑΣ, αλλά έχεις μπακίτσα, ξέχνα το! Η Βαλεντίνα τόνισε ότι απεχθάνεται τους άνδρες που έχουν πλαδαρό σώμα!

Η πιο καυτή φαντασίωση της Βαλεντίνας Τσεπάνου; Θα ήθελε να είναι σε μια γυάλα με φιμέ τζάμια στο κέντρο ενός κλαμπ με πολύ κόσμο και να κάνει σεξ χωρίς να μπορούν να την δουν.http://www.menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου