Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Η Κατερίνα Στικούδη έχει… φωνάρα!



«Ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης» λέει η Κατερίνα Στικούδη και περιγράφει τον ιδανικό άνδρα για εκείνη! Αναρωτιέστε πώς είναι; Όχι, δεν είπε κάτι για την εμφάνισή του η σέξι παρουσιάστρια - τραγουδίστρια. Είπε πολλά όμως για τον χαρακτήρα του...

Μιλώντας στο περιοδικό «Glow», η Κατερίνα ήταν απλή και σαφής αναφορικά με το τι θέλει από έναν εν δυνάμει σύντροφο: «Υπάρχουν σωστοί άνδρες, αρκεί να τους αφήνουμε να εκδηλώνονται. Ο τύπος που μου αρέσει είναι ο δυναμικός, ο εργατικός και, σίγουρα, ο υπομονετικός, για να μπορεί να με αντέχει»!
Αυτό είναι, φίλε αναγνώστη! Αν έχεις δύναμη, δουλειά και υπομονή, μπορείς να βρεθείς στο πλευρό της Στικούδη!

Αναφέροντας πως στον βωμό της δουλειάς έχει θυσιάσει σημαντικές οικογενειακές στιγμές, η Κατερίνα λέει για την πορεία της στην τηλεόραση: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει “συνταγή”. Αν αρέσεις, δουλεύεις. Αρκεί να υπάρχουν δουλειές». Παράλληλα, προσθέτει πως «βίωσα από κοντά πώς είναι να δουλεύεις για μια εκπομπή, το άγχος, την ανασφάλεια για την AGB, την ευθύνη των ανθρώπων που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες. Τελικά, δεν είναι τόσο εύκολο».

Όσο για το τραγούδι με το οποίο επίσης ασχολείται; Τονίζει πως είναι η πρώτη της προτεραιότητα και ανακοινώνει πως το πρώτο της album θα είναι έτοιμο στα τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη!

ΠΗΓΗ: Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου