Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Μαρία Σιδηροπούλου-Βιογραφικό!


Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα με καταγωγή από το Ισραήλ. Ηρθε στην Αθήνα στα 19 της με σκοπό να μπει στα βαθιά νερά της showbiz. Οταν κατέβηκε για πρώτη φορά στα καλλιστεία τη βοήθησε πολύ ο Γιώργος Πρεβελάκης και τον ευχαριστεί γι’ αυτό. Με το μόντελινγκ ασχολήθηκε τυχαία και συνεχίζει να το κάνει ως χόμπι αυτή την περίοδο.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Ενώ είχε σκεφτεί στην αρχή να δώσει εξετάσεις για τη γυμναστική ακαδημία, αποφάσισε τελικά να σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης από όπου ετοιμάζεται να αποφοιτήσει σε λίγο καιρό. Παράλληλα κάνει μαθήματα για υπολογιστές στην Αθήνα και μιλάει πολύ καλά αγγλικά και εβραϊκά.

Παρθενική εμφάνιση: Στην τρυφερή ηλικία των 8 χρόνων που την πήγε η μητέρα της στα παιδικά καλλιστεία.
Επίσης ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «Ομορφος κόσμος το πρωί».

Φιλοδοξίες: Να συνεχίσει να κάνει ενδιαφέροντα πράγματα και να ασχολείται παράλληλα με την τηλεόραση και τον αθλητισμό.

Στιγμές αδυναμίας: Δηλώνει σκληρός και δυναμικός χαρακτήρας. Μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει με ό,τι έχει καταπιαστεί και δεν μπορεί να πει ότι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη στιγμή αδυναμίας.

Κολλημένη με... τον στίβο! Γυμνάζεται καθημερινά με σκοπό να μην έχει κανένα... ψεγάδι. Ξεκίνησε από 5 χρόνων τον αθλητισμό και συνεχίζει να είναι σε πολύ καλή φόρμα. Επίσης ασχολείται πολύ με θέματα μόδας καθώς την ενδιαφέρει να είναι «μοδάτη».

Συχνάζει: Οπου περνάει καλά. Της αρέσει επίσης πολύ να κάθεται σπίτι μαζί με φίλους και να βλέπει ταινίες. Βέβαια όταν αποφασίσει να βγει, προτιμάει να πηγαίνει στα μπουζούκια όπου πολλές φορές κάθεται μέχρι το πρωί!

Ο ιδανικός άντρας: Δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον ιδανικό άντρα. Αν τον είχε γνωρίσει θα είχε ήδη παντρευτεί. Αυτός που θα την κερδίσει, είναι αυτός που θα της τραβήξει το ενδιαφέρον. Δεν είναι απαραίτητο να είναι όμορφος ή γυμνασμένος. Της αρκεί να τη μαγνητίσει με το βλέμμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου