Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ελένη Πετρουλάκη-Συμβουλές για εκγύμναση!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Σε αφοπλίζει με την απλότητά της. Μιλώντας μαζί της πέντε λεπτά, σκέφτεσαι στ’ αλήθεια πώς το ν’ αρχίσεις να ανεβαίνεις τις σκάλες αντί να παίρνεις ασανσέρ, δεν είναι δα και τίποτα τρομερό. Αυτές τις ημέρες εγκαινιάζει και το διαδικυακό Αsana TV για να γυμνάζεσαι από το σπίτι. Ακόμα και με personal trainer μέσω κάμερας. Αν δεν έχεις γυμναστεί ποτέ στη ζωή σου, υπάρχει σωτηρία, μην ανησυχείς.
- Εάν δεν έχεις τη δυνατότητα να βρεις έναν ειδικό για να σε βοηθήσει ή κάποιο γυμναστήριο κοντά, μπορείς ν’ ασχοληθείς με κάποιο σπορ. Τρέξε στη γειτονιά σου, κάνε το γύρο του τετραγώνου σου, καθημερινά, έστω και για ένα τέταρτο. Η κίνηση θα ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σου.
- Ένα τέταρτο γυμναστικής είναι πολύ σημαντικό: Δεν θέλεις να τρέξεις στη γειτονιά σου; Κάνε σχοινάκι ή ποδήλατο. Μην παίρνεις αυτοκίνητο στις κοντινές αποστάσεις.
- Μπορείς να ξεκινήσεις ένα άθλημα. Σου αρέσει το βόλεϊ; Πήγαινε σ' ένα σύλλογο ή στο δήμο όπου ανήκεις. Υπάρχουν ειδικά προγράμματα που δεν κοστίζουν – πολύ σημαντικό στις μέρες μας. Δεν χρειάζεται να είσαι αθλητής.
- Το να γυμνάζεσαι είναι θέμα υγείας. Όχι ναρκισσισμού. Ευτυχώς αρχίζουμε και εγκαταλείπουμε τη νοοτροπία του «κάνω γυμναστική λίγο πριν βγω στην παραλία το καλοκαίρι».
- Η αρχή είναι δύσκολη, κι όλοι βαριόμαστε να να γυμναστούμε. Αλλά μετά τα πέντε πρώτα λεπτά, θα νιώσεις άλλος άνθρωπος.
- Η γυμναστική είναι αντίδοτο στην κρίση,γιατί αυξάνει τη σεροτονίνη, με την οποία αποβάλλουμε το στρες και την ένταση.
- Επένδυσε στον εαυτό σου: δεν χρειάζεται να κάνεις shopping therapy.
- Δεν έχεις βαράκια στο σπίτι; Μπορεί και να μην τα χρειάζεσαι. Ανέβα στον όροφό σου με τη σκάλα, χρησιμοποίησε μια καρέκλα για βυθίσεις, πάρε δύο μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό και γύμνασε τα χέρια σου. Δεν έχει σημασία το βάρος των μπουκαλιών, όσο οι επαναλήψεις.
- Τι να προσέξεις πριν επιλέξεις ένα γυμναστήριο; Πολλά. Ας πούμε λίγα γυμναστήρια έχουν πιστοποίηση ISO ή διαθέτουν επαγγελματίες γυμναστές σωστά καταρτισμένους. Σου ζήτησαν ιστορικό; Σου ζήτησαν ιατρικές εξετάσεις; Δεν είναι τυχαία πιο ακριβά κάποια γυμναστήρια. Κάτι σημαίνει αυτό.
- Αν νομίζεις πως το γυμναστήριο είναι ακριβό, υπολόγισε πόσα χρήματα διαθέτεις την ημέρα για την υγεία σου.
- Η στάση του σώματος είναι πολύ σημαντική. Για να αποκτήσουμε τη σωστή, χρειάζεται ειδικό ασκησιολόγιο, αλλά οποιαδήποτε άσκηση κι αν κάνεις, βελτιώνεται. Οι κοιλιακοί πάντως παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου