Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Στικούδη η Φουρέιρα; Εσείς διαλέγετε!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Κατερίνα Στικούδη και Ελένη Φουρέιρα τα δύο καυτά κορίτσια της ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι δύο νεαρές κυρίες που μονοπωλούν το ανδρικό ενδιαφέρον και ξέρουν να τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα.
Ποιες είναι όμως; Από που ξεκίνησαν; Όσο για το ποια προτιμάτε; Δείτε και αποφασίστε.
Την Κατερίνα Στικούδη, την γνωρίσαμε το 2005 όταν κατέκτησε τον τίτλος της Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Μπορεί όταν ήταν μικρή να ήταν...αγοροκόριτσο όμως γρήγορα ανακάλυψε τη θηλυκή της πλευρά, ευτυχώς για τον ανδρικό πληθυσμό. Υπήρξε αθλήτρια κολύμβησης στην ομάδα του ΠΑΟΚ ΄Ονειρό της να γίνει επιτυχημένη τραγουδίστρια, το ντουέτο της με τους «ΝΕΒΜΑ» εκτόξευσε την καριέρα της.
Σήμερα η εμφάνιση της Κατερίνας είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτική δεν διστάζει να κάνει σέξι φωτογραφήσεις και δηλώνει...ο άντρας του εαυτού της. Με μικροσκοπικά μίνι και σκισμένα σορτσάκια έκανε μόδα τα μαγιό...ακόμα και για τις βραδινές εξόδους!
Η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε την καριέρα της με μαύρα μαλλιά και παραπανίσια κιλά τραγουδώντας λαικά τραγούδια. Αν και πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την καταγωγή της εκείνη έκλεισε τα αφτιά της και συνέχισε. Έγινε γνωστή από το συγκρότημα «Μυστίκ» από τις οποίες αποχώρησε μόλις κατάλαβε ότι θα μπορούσε να κάνει σόλο καριέρα. Όταν πήγαινε σχολείο η Ελένη ντρεπόταν για τα μαύρα σγουρά μαλλιά της και τη σκούρα της επιδερμίδα, σήμα κατατεθέν της σήμερα.

Παρά τις δεκάδες προτάσεις έχει αρνηθεί να κάνει γυμνές φωτογραφήσεις αν και δεν λέει όχι στις προκλητικές εμφανίσεις στην πίστα.
Τόσο η Κατερίνα Στικούδη όσο και η Ελένη Φουρέιρα προτιμούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις σχέσεις τους. Μπορεί να τις ακολουθούν οι φήμες οι ίδιες όμως ούτε επιβεβαιώνουν αλλά ούτε διαψεύδουν.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=109576&catID=8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου