Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη...αποκαλύπτονται.

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη...αποκαλύπτονται.
Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη φωτογραφίζονται για το περιοδικό HELLO! και θυμούνται τη γνωριμία τους στη Θεσσαλονίκη πριν από τέσσερα χρόνια, τα πρώτα Χριστούγεννα που πέρασαν μαζί και μιλάνε για τη σχέση τους, το γάμο τους και όλα αυτά που τους ενώνουν.
«Δεν ξεκινάς ποτέ μια σχέση περιμένοντας κάτι. Ρισκάρεις και αφήνεις να σε ξαφνιάσουν οι εξελίξεις» λέει ο Ιωσήφ Μαρινάκης.Όσο για τη δημιουργία οικογένειας η Χρύσα Καλπάκη δηλώνει έτοιμη: «Άμα με το καλό μας χαρίσει ο Θεός ένα παιδάκι, με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη θα το δεχτώ και θα είμαι 100% αφοσιωμένη στην οικογένειά μου».
Η Χρύσα Καλπάκη μιλάει και για όλα όσα την γοήτευσαν στον αγαπημένο της. «Στον Ιωσήφ με γοήτευσε το γεγονός ότι είναι ο εαυτός του και καταφέρνει να με ισορροπεί». Αν και ο γάμος δεν έχει έρθει ακόμα και οι δύο δεν αποκλείουν το γεγονός να παντρευτούν σύντομα. «Δεν θα μπορούσα ποτέ νομίζω να της κάνω την κλασική πρόταση γάμου. Ο πρώτος στόχος μου ήταν να έρθει στην Αθήνα και τα καταφέραμε. Όλα τα άλλα θα έρθουν στην ώρα τους».
πηγή: NewsKosmos.Com/www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου