Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Η Γωγώ στην Κύπρο!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Στο νησί µας βρέθηκε για λίγες ηµέρες η Γωγώ Μαστροκώστα και το «Π» κατέγραψε αποκλειστικά όλο το παρασκήνιο της επίσκεψής της.

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΦΩΤΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΦΕΙ∆ΙΑΣ ΜΩΥΣΕΩΣ


Η διετής παραµονή της στην Κύπρο, όταν ο σύζυγός της Τραϊανός ∆έλλας αγωνιζόταν µε τα χρώµατα της Ανόρθωσης, ήταν µία από τις πιο δύσκολες αλλά και πιο όµορφες περιόδους της ζωής της. Στο νησί έκανε φίλους ζωής, ενώ και όλοι οι κάτοικοι της Λάρνακας είχαν αγκαλιάσει το ζευγάρι πολύ ζεστά, κάνοντας την όµορφη Γωγώ να αναπολεί µε νοσταλγία τις στιγµές που πέρασε εδώ, αλλά και όταν βρίσκει ευκαιρία, να επισκέπτεται το νησί. Έτσι και την περασµένη εβδοµάδα, που η Γωγώ Μαστροκώστα βρέθηκε στην Κύπρο µαζί µε την κόρη της Βικτώρια.

ΣΆΒΒΑΤΟ, 28 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ
Μαµά και κόρη κατέφθασαν στο αεροδρόµιο Λάρνακας το µεσηµέρι του περασµένου Σαββάτου, 28 Ιανουαρίου, όπου τις υποδέχθηκε η νονά τής µικρής, Στάλω Ηλία. Μάλιστα, ένας από τους λόγους που η Γωγώ βρέθηκε στην Κύπρο ήταν και για να δει τα νέα σχέδια που ετοίµασε η αγαπηµένη της κουµπάρα για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2012. Άλλωστε, όπως αποκάλυψε η Στάλω Ηλία σε συνέντευξη που είχε δώσει τον περασµένο ∆εκέµβριο στο «Περιοδικό», η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν µία από τις φίλες της που την παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελµατικά µε το χώρο της µόδας. Το ίδιο βράδυ της άφιξής της, η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν προσκεκληµένη της Κύπριας τραγουδίστριας Στέλλας Γεωργιάδου, µε την οποία διατηρούν φιλικές σχέσεις, σε ένα πριβέ πάρτι στο Κτήµα Γεωργιάδη στη Σκαρίνου. Η παρέα ήταν κυρίως γυναικεία υπόθεση, µε τη Γωγώ να είναι πιο χαλαρή και ευδιάθετη από ποτέ. Στο πάρτι, µεταξύ άλλων, ήταν και η Κάρλα Καλαϊτζιάν Χρίστου, η Στάλω Ηλία, καθώς και η σύζυγος τού προέδρου του ∆ΗΚΟ, Ροντίκα Κάρογιαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΣΤΟ «ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου