Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η Έλλη Αγγελιδάκη και Ορθούλα Παπαδάκου στα εγκαίνια του EPIC DAY SPA

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, τα εγκαίνια του EPIC DAY SPA στη Γλυφάδα. Οι ιδιοκτήτριες της επιχείρησης Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου και Claudia de la Flor υποδέχτηκαν από νωρίς τους καλεσμένους τους και τους ξενάγησαν στον υπέροχο και ατμοσφαιρικό χώρο του Spa.
Υπεύθυνη για το καλαίσθητο αποτέλεσμα του χώρου είναι η διακοσμήτρια Αννίτα Ναθαναήλ, που επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα την κάθε λεπτομέρεια. Το catering της Ορθούλας Παπαδάκου, από το εστιατόριό της, TAVERNA στη Γλυφάδα, προσέφερε γευστικά μεζεδάκια που συνοδεύτηκαν από άφθονο οίνο ΤΕΤΡΑΜΥΘΟ.
Πλήθος εκλεκτών επωνύμων και φίλων έδωσε το παρόν. Μεταξύ αυτών οι: Νίκος  Νταμπίζας και Predrag Djordjevic με τις συζύγους τους, Jean-Alain και Juliet Boumsong, George Παπαδάκος, Νίκος Βουρλιώτης και Όλγα Καρπαθάκη, Χριστίνα Παππά, Τζο Τόγκου, Μιχάλης Ιατρόπουλος και Μαρία Εγγλέζου,  Μαρία-Λουίζα Βούρου, Κατερίνα Ευαγγελινού, Μαριάντα Πιερίδη, Έλλη Αγγελιδάκη, Βαλεντίνη Δασκαλούδη, Μάσα Φασούλα, Ιωάννα Παπαδημητρίου,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου