Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Παπαλουκάς - Τσεκούρα: Παντρεύονται!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ένα από τα ποιο ταιριαστά  και low profile ζευγάρια, θα ανέβουν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2012. 

Πιο συγκεκριμένα ο μπασκετμπολίστας Θοδωρής Παπαλουκάς και η αγαπημένη του  Βασιλική Τσεκούρα θα ενώσουν τελικά τις ζωές τους το καλοκαίρι, επισημοποιώντας έτσι και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εδώ και περίπου τρία χρόνια σχέση τους.  

Σύμφωνα με το φιλικό τους περιβάλλον πριν από λίγες ημέρες ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ Μακάμπι και της Εθνικής Ελλάδας έκανε επίσημη πρόταση προς την αγαπημένη του προκειμένου να τον παντρευτεί με την εντυπωσιακή γυμνάστρια να λέει αμέσως το I do προς τον αγαπημένο της. “Αυτή την φορά είναι επίσημο και σίγουρο. Τα παιδιά σκοπεύουν να  παντρευτούν το καλοκαίρι που μας έρχεται” λέει πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον για να συνεχίσει “ Τόσα χρόνια τα περιοδικά τους παντρεύουν χωρίς ποτέ να ίσχυε κάτι τέτοιο. Αυτή την φορά όμως είναι αλήθεια καθώς υπάρχει τόσο η πρόταση γάμου του Θοδωρή προς την Βασιλική αλλά κυρίως υπάρχει και το δαχτυλίδι που της έδωσε”!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου