Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Σόφη Πασχάλη Μιλά για τον γάμο Παρθένη- Θάνου

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Σόφη Πασχάλη


Για τον αιφνιδιαστικό γάμο του Αλέξανδρου Παρθένη με την Κατερίνα Θάνου, μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» η Σόφη Πασχάλη. Εκείνη και ο Αλέξανδρος Παρθένης υπήρξαν ζευγάρι πριν από περίπου δύο χρόνια.

«Του εύχομαι κάθε ευτυχία! Δεν το ήξερα. Kαι εμένα με ξάφνιασε -πολύ ευχάριστα- και τους εύχομαι, πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, να ευτυχήσουν, να κάνουν παιδάκια, γιατί ο Αλέξανδρος είναι πολύ καλό παιδί. Την Κατερίνα δεν την ξέρω, ελπίζω να τα πάνε τέλεια. Χαίρομαι πάρα πολύ να βλέπω ευτυχισμένα ζευγάρια» είπε χαμογελώντας πλατιά η γνωστή γυμνάστρια.

Η ίδια γνώριζε πως οι δυο τους ήταν μαζί, αλλά δεν ήξερε ότι θα παντρεύονταν τόσο σύντομα: «Τον είχα δει πρόσφατα, αλλά δεν μου το είχε πει. Δεν είχαμε μιλήσει για προσωπικά, αλλά μπράβο. Χαίρομαι πολύ για τα παιδιά, τα οποία είναι ευτυχισμένα, ερωτευμένα και προχωράνε μπροστά».

Ποια ήταν όμως η γνώμη του Αλέξανδρου για τον γάμο; «Όσο ξέρω, του άρεσε πολύ (η ιδέα). Και τα παιδιά του άρεσαν πολύ. Και ο γάμος συνεπάγεται παιδιά. Από κει και πέρα, δεν είναι κάτι που μπορώ να σου πω παραπάνω» δήλωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου