Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Νικόλ Κυριακοπούλου: Ποια είναι η Ελληνίδα που έκανε ένα ολόκληρο ρώσικο γήπεδο να χορεύει συρτάκι!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece



Η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι από τις πιο όμορφες αθλήτριες της χώρας μας. Οι περισσότεροι την γνώρισαν περισσότερο μέσα από την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου όμως οι διακρίσεις της ξεκινούν πολλά χρόνια πίσω. 

Η Νικόλ είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο αγώνισμα του άλμα επί κοντώ, τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα. Έχει πετύχει 11 πανελλήνια ρεκόρ σε κλειστό και ανοικτό στίβο από το 2008 έως σήμερα, έχει συμμετάσχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του στίβου, ενώ είναι η 12η καλύτερη αθλήτρια στην Ευρώπη και 16η στον κόσμο όλων των εποχών στο άθλημά της.

Τώρα θα την θυμόμαστε για έναν ακόμη λόγο! Το περασμένο Σάββατο έγινε το διεθνές μίτινγκ επί κοντώ του Ντόνετσκ στην Ρωσσία, το οποίο διοργανώνει ο ίδιος ο Σεργκέι Μπούμπκα και συγκεντρώνει κορυφαίους αθλητές αλλά και το ενδιαφέρον από όλο τον φίλαθλο κόσμο!

Σε μια από τις τελευταίες προσπάθειες της Ελληνίδας πρωταθλήτριας Νικόλ Κυριακοπούλου, οι διοργανωτές έβαλαν στα μεγάφωνα τους ήχους από συρτάκι ενώ παράλληλα χειροκροτούσαν ρυθμικά πριν την προσπάθειά της!

Το αποτέλεσμα ήταν η Νικόλ ενθουσιασμένη όχι απλά να περάσει τον πήχη αλλά και να σημειώσει μια από τις καλύτερες επιδόσεις φέτος στην Ευρώπη (4μ και 60 εκ) καταρρίπτοντας παράλληλα με αυτό τον τρόπο και το πανελλήνιο ρεκόρ!




"Γεννιέσαι με το γονίδιο του νικητή. Αν δεν το έχεις, δεν γίνεσαι αθλητής", είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της και φαίνεται πως εκείνη το έχει!
www.tlife.gr

ΠΗΓΗ-http://www.athensmagazine.gr/portal/newsnpeople/33194

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου