Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ-Στα Γενέθλια της Κουμπάρας της Σπυριδούλας Τριάντου!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

parti 2


Γιόρτασε τα γενέθλια της με αγαπημένα της πρόσωπα! Η σέξι δημοσιογράφος Σπυριδούλα Τριάντου δέχτηκε ευχές από φίλους σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. Δεν κατάφερα να είμαι εκεί ελέω οικογενειακών υποχρεώσεων. Ωστόσο έμαθα ότι όσοι τίμησαν την Σπυριδούλα πέρασαν πολύ καλά!
Το κορίτσι μας…η εορτάζουσα έσκασε μύτη λίγο μετά τις 11 το βράδυ ντυμένη στα λευκά! Η ολόσωμη φόρμα που επέλεξε μπορεί να έκρυβε τα μακριά της ποδάρια αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις. Στιλάτη ρε παιδί μου. Την τίμησαν οι κουμπάρες της Έλλη Αγγελιδάκη και Ανδριάνα Ζαρακέλη, η Κατερίνα Κανονίδου με τον σύζυγό της Χριστόφορο, η Χριστίνα Μαραγκόζη με τον Θάνο Αιβαλιώτη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την σύντροφό του, ο Διονύσης Ζάχος και ο Χάρης Τσιάρας ο δημοσιογράφος Γιώργος Πράσινος και πολλοί ακόμη!
Η παρέα μεγάλωσε πιο πολύ όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι παιδικές της φίλες που έχει από το σχολείο. Την ώρα που ήρθε η τούρτα της έκαναν και ένα δώρο… ξεχωριστό! Ένα στέμμα και της ζήτησαν να το φορέσει! Η δημοσιογράφος επί χρόνια παρουσίαζε το πρωινό στο «Κανάλι 10» και οι κολλητές της για να της κάνουν πλάκα της έδωσαν το στέμμα λέγοντας της πως για εκείνες υπάρχει μόνο αυτή η Βασίλισσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου