Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Η Εύα Χαντάβα έφερε την Άνοιξη στο Sport24

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece


Έχει ύψος 1.86, αγωνίζεται ως ακραία και στα 22 της χρόνια έχει ήδη κάνει πολλά σαν αθλήτρια. Από τα Γρεβενά στην Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή, 2 σεζόν στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια Ιταλία και Τουρκία, ενώ ταυτόχρονα είναι και μέλος της Εθνικής μας ομάδας.
 Τη συναντήσαμε στο Άλσος του Παπάγου και ρωτήσαμε να μάθουμε τα πάντα για την σεζόν που πέρασε στη χώρα του Σουλεϊμάν και της Φατμαγκιούλ, για τις διαφορές των δύο λαών αλλά και για τις συνθήκες που αντιμετώπισε σε μια χώρα που κάποιοι την θεωρούν "τριτοκοσμική". Η Εύα όμως είχε αντίθετη άποψη γι' αυτό.
Εύα, έζησες σχεδόν ένα χρόνο στη γειτονική χώρα. Ποιες είναι οι διαφορές στην κουλτούρα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας;
Οι διαφορές μεταξύ των δυο λαών είναι ελάχιστες έως και μηδαμινές! Είμαστε ίδιοι, το μόνο που αλλάζει είναι η γλώσσα και η θρησκεία. Σαφώς και στα ενδότερα της Τουρκίας σε μικρές πόλεις και χωριά θα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα αλλά σε γενικές γραμμές δεν υπάρχουν διαφορές. Αν με ρωτούσες σε σχέση με την Ιταλία, θα έλεγα ότι οι Έλληνες είμαστε πιο κοντά στην τούρκικη νοοτροπία από ότι στην ιταλική.

Ποια ήταν η αντιμετώπιση των Τούρκων προς την Ελληνίδα Εύα;
Οι άνθρωποι με αγκάλιασαν από το πρώτο λεπτό που πάτησα το πόδι μου στην Τουρκία. Αν τους σεβαστείς σε σέβονται, δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο, μου συμπεριφερόντουσαν σαν σε δική τους αθλήτρια!
Αγωνίστηκες σε μια ομάδα που κυνήγησε μέχρι τον τελευταίο αγώνα την άνοδό της στην Α1 της Τουρκίας. Ποια είναι η διαφορά του επιπέδου μεταξύ Α1 Ελλάδας και Α2 Τουρκίας;
Θα έλεγα ότι η Α2 Τουρκίας είναι πιο ανταγωνιστική και πιο ποιοτική. Το τούρκικο Πρωτάθλημα στις γυναίκες έχει γίνει πλέον ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Δίνουν μεγάλη σημασία στις υποδομές και διαθέτουν πολλές νέες ταλαντούχες αθλήτριες.

Άλλα επίπεδα οργάνωσης;
Πολύ υψηλό επίπεδο! Όπως και στην Ιταλία, κάνουν τα πάντα έτσι ώστε ο αθλητής να έχει το μυαλό του μόνο στο βόλεϊ και να δίνει το 100% μέσα στο γήπεδο. Οτιδήποτε πρόβλημα και να υπάρχει, χρειάζεται απλά και μόνο να κάνεις ένα τηλέφωνο στον team manager και το πρόβλημά σου λύθηκε.
Ιταλία εναντίον Τουρκίας, τι σου άρεσε περισσότερο;
Όπως όλοι ξέρουμε στην Ιταλία το βόλεϊ που παίζεται είναι το καλύτερο τεχνικά. Υπάρχει άριστη τεχνική αλλά και στην Τουρκία δεν υστερούν πολύ και το επίπεδο είναι εξίσου ανταγωνιστικό, όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και μέσα στην προπόνηση. Αυτή η καθημερινή πίεση σε κάνει ακόμα καλύτερη. Μπορώ να πω ότι στην Τουρκία μου άρεσε λίγο περισσότερο, όχι πως ήταν άσχημα και στην Ιταλία, όμως η κάθε χώρα έχει κάτι το ξεχωριστό και πέρασα 2 χρονιές εντελώς διαφορετικές με πολλές καλές εμπειρίες και στις 2.


Σκέφτεσαι να επιστρέψεις Ελλάδα;
Μετά από αυτά που είδα έξω, δεν θέλω να επιστρέψω άμεσα στην Ελλάδα! Η αλήθεια είναι ότι με φοβίζει σαν σκέψη, έξω πέρασα πολλές δυσκολίες που με βοήθησαν να γίνω καλύτερη παίκτρια αλλά και άνθρωπος και νιώθω ότι αν γυρίσω στην Ελλάδα όλα αυτά τα βήματα που έκανα μπροστά, θα με πάνε πίσω. Δυστυχώς στην χώρα μας είναι δύσκολο να κάνεις όνειρα, αλλά εύχομαι αργά ή γρήγορα να ξαναρχίσει να πατάει στα πόδια της!
Ποια είναι τα πλάνα σου για την νέα σεζόν;
Σίγουρα εξωτερικό. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πω με σιγουριά σε ποια χώρα, πάντως όχι στην χώρα μας.
πηγή-
http://www.sport24.gr/Sports/Volley/h_eua_xantava_efere_thn_anoiksh_sto_sport24_photos.2229332.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου