Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ......» - Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΖΙΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΑΝΩΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ......» - Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΖΙΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΑΝΩΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ
Ενας κορίτσαρος σωστός γενίτσαρος. Ο λόγος για τη γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου, η οποία έχει βαλθεί να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό. Πότε με τις «καυτές» εμφανίσεις της στην τηλεόραση και πότε με τις φωτογραφίες της, που κάνουν ακόμα και τυφλούς να… βλέπουν.
Από το blog του Νάσου Γουμενίδη, αλιεύσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, καθώς η Χριστίνα μας λανσάρει ένα νέο είδος γυμναστικής που ονομάζεται... «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ». Οπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, το μυστικό στην άσκηση είναι το μπουκάλι, με την σέξι Χριστίνα να εξομολογείται στον καλό συνάδελφο ότι: «Εδώ μετράει και το μέγεθος του μπουκαλιού, και η ποσότητα, αλλά και η ποιότητα του υγρού που θα χρησιμοποιήσει ο ασκούμενος…». Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε ας… μιλήσει η εικόνα!
paziou-2

paziou-3

paziou-4

1 σχόλιο:

  1. Πωλείται ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ YORK GYM K-860 καινούργιο με τα χρήματα θα βοηθηθεί ένα φτωχό κορίτσι. Θα αναρτηθεί η δωρεά στο ιστολόγιό μας. Τιμή 900 ευρώ. Τηλ. 6945916927 ΔΕΙΤΕ: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2012/02/york-k860.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή