Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Συντετριμμένη η Πηγή Δεβετζή για το θάνατο της φίλης της Μαριάννας Ζαχαριάδη

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Συντετριμμένη είναι η Πηγή Δεβετζή με το θάνατο της καλής της φίλης και συναθλήτριας της, Μαριάννας Ζαχαριάδη.
Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η 23χρονη Κύπρια πρωταθλήτρια έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του λεμφικού ιστού και έφυγε από τη ζωή τη Μεγάλη Δευτέρα.
Το star.gr επικοινώνησε με την Ολυμπιονίκη η οποία πριν λίγο καιρό προσπάθησε να συμβάλλει στον προσωπικό αγώνα και στη μάχη που έδινε  για τη ζωή της η 23χρονη Κύπρια πρωταθλήτρια του επί κοντώ.
Όπως σας είχαμε πει, δημοσιοποίησε μια ανάρτηση στο facebook με τίτλο: «Σοκάρει και συγκινεί η έκκληση βοήθειας από την Ολυμπιονίκη» , κάνοντας έκκληση για βοήθεια.
«Είχαμε μιλήσει την Τετάρτη στο τηλέφωνο, την είχα πάρει, μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο, συγκινήθηκα έτσι όπως την άκουσα, της είπα πως ό,τι χρειαστεί είμαι δίπλα της και την επόμενη μέρα είναι ότι έπεσε σε κώμα. Και σήμερα έμαθα ότι έφυγε» είπε συγκλονισμένη στο star.gr η Πηγή Δεβετζή.
«Τι να πω; Είμαι συγκλονισμένη και πολύ στεναχωρημένη. Θέλω να δώσω συλλυπητήρια στην οικογένειά της.  Δεν ήξερα ότι ανέβαινε το δικό της Γολγοθά εδώ και δύο χρόνια. Το έμαθα πιο μετά. Και προσπάθησα να προσφέρω και εγώ κάτι από την πλευρά μου αλλά ήταν αργά. Τι να πω; Κρίμα! Ήταν πολύ μικρή!
Μάλιστα, όπως μας εξομολογήθηκε η Ολυμπιονίκης νιώθει ακόμα πιο ευάλωτη καθώς πριν ένα χρόνο έχασε τον πατέρα της από καρκίνο, και φέτος και την καλή της φίλη από την ίδια ασθένεια.

ΠΗΓΗ- http://www.star.gr/Pages/Athlitika.aspx?art=178651&artTitle=apokleistiko_syntetrimmeni_i_pigi_devetzi_gia_to_thanato_tis_filis_tis_mariannas_zachariadi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου