Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο «Check up» και η σημασία του Αθλητισμού στην ζωή μας!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο «Check up»


Αυτή την Κυριακή κλείνουμε ραντεβού για ένα Alpha check up και ενημερωνόμαστε για τη σημασία του αθλητισμού στην υγεία μας, την καταπολέμηση της αϋπνίας, το άγχος των μαθητών στις εξετάσεις και την καρδιοαναπνευστική ανάνηψη.

Οι απαιτητικές συνθήκες ζωής πολλές φορές μας οδηγούν στα άκρα, σωματικά και ψυχολογικά. Ο αθλητισμός είναι η καλύτερη λύση, ώστε αφενός το σώμα μας να αποκτήσει την αντοχή και ικανότητα να ανταπεξέρχεται στις αυξημένες σωματικές ανάγκες, και αφετέρου η ψυχολογία μας να ενισχυθεί από την αντιστρεσογόνο επίδραση της καλής φυσικής κατάστασης. Ο καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης, εξηγεί όλα τα οφέλη που θα έχουμε εντάσσοντας στη ζωή μας τον αθλητισμό και κυρίως το τρέξιμο, αλλά και τις εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε πριν ασχοληθούμε με τον αθλητισμό, ώστε να προλάβουμε τυχόν ανεπιθύμητες καταστάσεις. Η ηθοποιός και πρώην πρωταθλήτρια στίβου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, μας μιλά για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε και παίζει ο αθλητισμός στη ζωή της.
Σε μερικές ημέρες, οι μαθητές ετοιμάζονται για τον αγώνα των εξετάσεων. Στο απόγειο της προσπάθειάς τους, το άγχος και το στρες κάνουν την εμφάνισή τους, πολλές φορές με σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία τους. Ειδικοί κάνουν την τοποθέτησή τους για τις αυξημένες ανάγκες τους, την ειδική μεταχείριση καθώς και την επιπλέον υποστήριξη που χρειάζονται, ενώ μαθητές μιλούν για όσα βιώνουν.
Η αϋπνία είναι, επίσης, ένα σημείο των καιρών, καθώς ο τρόπος ζωής και εργασίας επιδρά διαφορετικά στον καθένα. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί άνθρωποι, ενώ είναι κουρασμένοι, αδυνατούν να κοιμηθούν δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην υγεία τους εξαιτίας της έλλειψης ύπνου. Πώς μπορεί να συμβάλει η διατροφή στην καταπολέμηση της αϋπνίας;
Τέλος, η εκπαιδεύτρια πρώτων βοηθειών της εκπομπής θα μας ενημερώσει και θα μας παρουσιάσει πώς μπορούμε να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε κάποιον στη ζωή κάνοντας καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, μέχρι να έρθει ιατρική βοήθεια.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/Media/story/259089/i-ntoretta-papadimitrioy-sto-check-up#ixzz2T95mHDBW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου