Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ-Αστέρι σε βραδυά για Αστέρια!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece


 Μια ξεχωριστή βραδιά απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Opening Party του «Rails» στο Περιστέρι! Τα φλάς άρχισαν να αστράφτουν από νωρίς αφού οι celebrities δέχτηκαν το κάλεσμα της Κατερίνας Κανονίδου και έκαναν την εντυπωσιακή είσοδό τους λίγο μετά τις 9 το βράδυ!
 Η Ζέτα Λογοθέτη, σε μια από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις της ήταν απαστράπτουσα έφτασε πρώτη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της. Λίγο αργότερα ο Νίκος Αναδιώτης με την αγαπημένη του Βασιλική που διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνη της, έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση πως θα γίνουν γονείς!
 Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την όμορφη σύζυγό του Μαρία Εγγλέζου, η Αγγελική Κανονίδου με τον Νίκο Τιλιγάδα, η Έλλη Αγγελιδάκη, η Στέλλα Γιαμπουρά, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Άντζι Ανδριτσοπούλου, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Ταραξίας και ο Γιάννης Μπέκας , οι ιδιοκτήτες Νίκος Πατσαρίκας (με τη σύζυγό του Νόν) και Φιλιππάκος, η δημοσιογράφος Σπυριδούλα Τριάντου ήταν μερικά από τα λαμπερά πρόσωπα που τίμησαν με τη παρουσία τους την άψογη οικοδέσποινα Κατερίνα Κανονίδου! Η διάθεση όλων ήταν στα ύψη αφού στα decks ήταν η γνωστή Dj Εύα Θεοτοκάτου που τους ξεσήκωνε με τις μουσικές επιλογές της!


ΠΗΓΗ-http://www.zougla.gr/lifestyle/article/mia-vradia-gemati-asteria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου