Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Η Ελένη Πετρουλάκη σου δείχνει πώς να φορέσεις το λευκό skinny τζιν παντελόνι..

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

 Πάρε ιδέες για ένα επίκαιρο και stylish look
Η Ελένη Πετρουλάκη διαθέτει ένα καλλίγραμμο και γυμνασμένο κορμί που της επιτρέπει να φορά οποιοδήποτε ρούχο και η ίδια φροντίζει να προσαρμόζει τις τάσεις της μόδας στο προσωπικό της στυλ. Μία πρόσφατη casual εμφάνισή της τράβηξε το βλέμμα της Miss Bloom και δεν είναι άλλη από αυτή:

Η Ελένη Πετρουλάκη επέλεξε να φορέσει ένα λευκό skinny παντελόνι και για μία casual εμφάνιση το συνδύασε με ένα Τ-shirt σε γραμμή Α, με στάμπα της αμερικανικής σημαίας και All Star με τυπώματα από αστέρια. Στρογγυλά γυαλιά με καθρέφτη και μία μεγάλη κόκκινη day-bag ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της.
Miss Bloom's Tip: Σίγουρα το λευκό skinny τζιν παντελόνι δεν είναι και το πιο ευκολοφόρετο κομμάτι που θα μπορούσε κανείς να επιλέξει. Παρόλα αυτά, αν θέλεις πολύ να το φορέσεις πρέπει να φροντίσεις να το κάνεις σωστά. Συνδύασέ το με μία μπλούζα σε loose γραμμή, κάτι που θα σε βοηθήσει να κρύψεις τυχόν ατέλειες σε επίμαχα σημεία. Για μία επίσημη εμφάνιση φόρεσε ένα τοπ από δαντέλα σε γραμμή Α και συνδύασέ το με ψηλοτάκουνα πέδιλα.
πηγή- http://gr.omg.yahoo.com/news/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-061015399.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου