Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Λιανός και Λυδία Παπαϊωάνου: Βρήκαν το σύντροφο της ζωής τους!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

 Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα
Το… σύντροφο της ζωής τους βρήκαν Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Λιανός και Λυδία Παπαϊωάνου. Όχι μην πάει ο νους σας στο… πονηρό, μιας και αναφερόμαστε στο νέο smartphone της Samsung, το Galaxy S4, το οποίο αποτελεί τον απόλυτο… «Life Companion».
Παπαδημητρίου, Λιανός και Παπαϊωάνου, ήταν από τους πρώτους που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις απίστευτες δυνατότητες του νέου αυτού smartphone, το οποίο έχει έρθει κυριολεκτικά από το μέλλον!
Μάλιστα, μίλησαν οι ίδιοι για αυτή τους την εμπειρία, δίνοντας το παρόν στην επίσημη παρουσίαση του smartphone Galaxy S4, όπου μεταξύ άλλων, έδειξαν στον κόσμο πως μπορεί να χρησιμοποιεί τις διάφορες δυνατότητες της πρωτοποριακής αυτής συσκευής.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου που είναι και fit, ανέλαβε το κομμάτι της… προπόνησης:
«Για μένα που δεν είμαι ο κλασικός γκατζετάκιας και αποζητώ την απλότητα και την πρακτικότητα, με εντυπωσίασε το ότι παρότι έχει λειτουργίες που είναι σαν να έχουν έρθει από το μέλλον, είναι και πάρα πολύ απλό στη χρήση. Είναι παράλληλα  προπονητής, διατροφολόγος, γυμναστής και χρονόμετρο, ενώ σας κάνει και παρέα στη γυμναστική σας».
 Ο Γιώργος Λιανός από την άλλη, ανέλαβε να παρουσιάσει την κατηγορία των… air gestures του νέου smartphone:
«Θα ήθελα να καταγγείλω τη Samsung, γιατί την πρώτη μέρα που μου το δώσανε για να το δοκιμάσω, έπεσα θύμα ρατσιστικής επίθεσης σε καφετέρια της Γλυφάδας. Ήρθε το γκαρσόνι, μου έφερε τον καφέ, κοιτάζει το Samsung και μου λέει “δεν μπορώ να καταλάβω που πάτε και τα βρίσκετε εσείς οι celebrities!”.  Κατά τη γνώμη μου, είναι εξωγήινη τεχνολογία. Ειδικότητα μου, είναι τα air gestures. Με ένα απλό κούνημα του χεριού, μετατοπίζω φωτογραφίες. Όταν ανοίγω μια σελίδα στο Internet, όταν κοιτάζω χαμηλά, κάνει scroll μόνο του!»
πηγή- http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx?art=178659&artTitle=ntoretta_papadimitriou_giorgos_lianos_kai_lydia_papaioanou_vrikan_to_syntrofo_tis_zois_tous#!starPhoto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου