Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Χριστίνα Πάζιου-Η καυτή γυμνάστρια της Ελένης!

Την αποκάλεσαν «καυτή γυμνάστρια», γιατί έκανε… προκλητικές ασκήσεις γυμναστικής πάνω σε ένα κρεβάτι με την Ελένη Μενεγάκη! Κανένας όμως δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα στο προφίλ της Χριστίνας Πάζιου, γιατί η ίδια -αν και δεν έχει λίγα χρόνια στο χώρο της γυμναστικής- αποφεύγει συστηματικά να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας χωρίς σοβαρό λόγο…

Το βιογραφικό της 26χρονης Χριστίνας είναι πολύ πλούσιο. Το ανακαλύψαμε σε ένα γραφείο τηλεοπτικών παραγωγών που το είχε καταθέσει με σκοπό να συνεργαστεί μαζί τους, αλλά τελικά η εκπομπή δεν έγινε. Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, η αγάπη της στη γυμναστική αλλά και σε όλα τα είδη της άσκησης την οδήγησαν στη συνέχεια να κάνει μακροχρόνιες σπουδές και να αποκτήσει πολλά πτυχία στον τομέα του αερόμπικ και της γιόγκα, καθώς και στο pilates. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια γυμναστικής και αθλητισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συμμετείχε σε ομαδική διδακτορική διατριβή που παρουσιάστηκε στο διεθνές αθλητικό συνέδριο του Θεσσαλικού Πανεπιστημίου με θέμα «Επίδραση της ψυχολογίας στις αθλητικές επιδόσεις των αθλητών».
Τα τελευταία χρόνια η Χριστίνα Πάζιου είναι personal trainer και παράλληλα συνεργάζεται με γνωστά γυμναστήρια. Το Μάρτιο του 2005 συμμετείχε στο «Dance aerobic show» και εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στον Αlpha. Δύο χρόνια πριν είχε πάρει μέρος στο διαφημιστικό Dance Aerobic Show των γυμναστηρίων «Αsana» της Ελένης Πετρουλάκη.
«Η Χριστίνα είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, που αγαπάει πολύ τη γυμναστική από μικρή ηλικία. Της αρέσει να κάνει σπουδές πάνω σε όλους τους τομείς της άσκησης και ενδιαφέρεται πολύ για την ψυχολογία των γυμναστών αλλά και των ανθρώπων που γυμνάζονται. Οι ασκήσεις που έκανε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν ήταν προκλητικές, όπως πιστεύουν κάποιοι, αλλά πολύ χαλαρωτικές και συνδυάζουν την άσκηση με την ψυχαγωγία των ατόμων που τις εκτελούν» λέει άτομο που γνωρίζει πολύ καλά τη γυμνάστρια.
Πηγή: espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου