Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΦΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗ-ΕΛΛΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ!

Ποδοσφαιρικός αγώνας με εκπλήξεις! Γέμισε με πρόσωπα της showbiz το αθλητικό κέντρο «Alma club» στον Αλιμο. Πρόσωπα γνωστά και αγαπημένα συμμετείχαν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα διαφορετικό από τους άλλους, για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι παίκτριες ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα του ιδιοκτήτη του κέντρου Νίκου Γραμμένου και της WIN HELLAS (για την προστασία της γυναίκας). Μοντέλα και τραγουδίστριες φόρεσαν τις αθλητικές τους εμφανίσεις και μπήκαν στο γήπεδο με ιδιαίτερο κέφι.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έφτασε με τον σύζυγό της Κώστα Πηλαδάκη και τον γιο τους. Την παράσταση έκλεψαν όμως η Χριστίνα Κολέτσα με τον σύντροφό της και γνωστό εφοπλιστή Γιώργο Μελισσανίδη, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, διαψεύδοντας τις φήμες που τους θέλουν να είναι χωριστά.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μάρα Δαρμουσλή, η Έλενα Τζαβαλιά, η Ζενίλντα, η Γιώτα Τριγώνη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Νταϊάνα Ιγροπούλου, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Αμαρυλλίς, η Ολγα Φαρμάκη και η πρόεδρος της WIN HELLAS Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου ήταν μερικές από τις γυναίκες που αγωνίστηκαν στον φιλανθρωπικό αγώνα. Κάτω από τα γκολπόστ παρατάχθηκαν οι Σόφη Πασχάλη και Ολγα Γερακίδου. Στους πάγκους των δύο ομάδων βρέθηκαν αντιμέτωποι ως προπονητές ο Λευτέρης Πανταζής με την άσπρη ομάδα και ο Πέτρος Ιμβριος με τον Γιάννη Καπετάνιο με την κόκκινη ομάδα. Μοναδικός, με αστείρευτο και απαράμιλλο χιούμορ, στον ρόλο του διαιτητή ο Μάρκος Σεφερλής.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης οι cheerleaders του Ολυμπιακού προσέθεσαν τη δική τους χαρούμενη νότα. Highlight του αγώνα αποτέλεσε η είσοδος δύο λιλιπούτειων παικτών με εξαιρετικές επιδόσεις που θα ζήλευαν επαγγελματίες! Δεν πρόκειται για άλλους από τους Πηλαδάκη και Σεφερλή junior που έκαναν περήφανους τους γονείς τους! Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1. Το μοναδικό τέρμα για την άσπρη ομάδα πέτυχε η Ζενίλντα ,ενώ για την κόκκινη η Ντορέττα Παπαδημητρίου από πάσα του γιου της!
Μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν τον αγώνα ήταν η Ελένη Φιλίνη, η Μαρία Μπεκατώρου, η Μαρία Ιακώβου, η Ιωάννα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Στικούδη. Μετά τη λήξη ακολούθησε απονομή αναμνηστικών μεταλλείων και κυπέλλων στους συμμετέχοντες, οι οποίοι στη συνέχεια απήλαυσαν ποτά και σούσι στον όμορφο χώρο της πισίνας.-ΠΗΓΗ myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου