Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΑΝΝΑ ΝΤΑΡΙΛΗ GOES..TO HOLLYWOOD!

Η sexy γυμνάστρια Γιάννα Νταρίλη, που μας συστήθηκε από τον «Πρωινό καφέ», κατακτά και το Χόλιγουντ. Κρατά ένα ρόλο στη δραματική ταινία «The funeral party», που γυρίστηκε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη. Η σκηνοθεσία είναι του Yefim Gribov, ενώ συμπαραγωγός είναι ο Κρίστοφερ Κίκις, ιδρυτής της εταιρείας Ovie Entertainment, που ασχολείται με την παραγωγή ταινιών που έχουν σχέση με την Ελλάδα.

Η παρουσιάστρια και πρώην γυμνάστρια, ως γνωστόν, έχει ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία - έκανε σχετικές σπουδές στο New York College. Πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα ήταν μια ταινία μικρού μήκους με τον Στράτο Τζώρτζογλου. Το 2005 επέστρεψε στη γενέτειρά της, τη Νέα Υόρκη, αναλαμβάνοντας τη δημιουργία και παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων που έχουν σχέση με την ομογένεια.

Πρόσφατα εκτέλεσε χρέη παραγωγού γνωστού τηλεοπτικού show για την 75η ελληνοαμερικανική παρέλαση στη Νέα Υόρκη, που προβλήθηκε με επιτυχία από το δορυφορικό κανάλι του ΑΝΤ1, ενώ έφτιαξε και ντοκιμαντέρ για τον οργανισμό AHEPA με θέμα τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη. Τελευταία ανέλαβε γενική διευθύντρια Μάρκετινγκ σε γνωστό club fitness στη N.Y. Και τώρα, on camera πλέον, ετοιμάζεται για το «Funeral party» στο ρόλο της Gioia.

ΑΛΕΞ. Λ.
www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου