Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ ΚΑΙ REPLAYCE!

Replayce
Το 2004 ξεκίνησα μια έρευνα - μελέτη, με στόχο το διπλό αποτέλεσμα σωστής εκγύμνασης και ψυχολογικής ευεξίας ενός ανθρώπου. Η σκέψη ήταν απλή και τα αποτελέσματα θεαματικά. Διαμορφώνοντας ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης που βασίζεται στον κλασσικό αθλητισμό άλλαξα την εστίασή του σε πιο χαρούμενες και ευχάριστες δραστηριότητες. Συνειδητοποίησα πως ο ευκολότερος και καλύτερος τρόπος για να μυήσεις τους ανθρώπους στον Αθλητισμό, είναι μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία "παιχνιδιού".

Μέσα από τη γνώση ότι ο άνθρωπος είναι πολυδιαστασιακό ον, το Replayce ενσωματώνει μια παλέτα διαφορετικών δραστηριοτήτων όπως είναι ο χορός, το παιχνίδι, οι πολεμικές τέχνες, η ζωγραφική, οι κατασκευές, το τέννις, το badmington, το χόκεϋ, το μπάσκετ, η ενόργανη, ο ρυθμός και άλλα, έχοντας την εστίασή του στο παιχνίδι.

Με αυτό τον τρόπο, στην πραγματικότητα, ο άνθρωπος νιώθει την δυνατότητά του να είναι πολύπλευρος, πολυδιάστατος και ανοιχτός σε καινούρια πράγματα.

Για 1½ ώρα που διαρκεί το Replayce έχεις την αίσθηση ότι παίζεις και γελάς ενώ στην πραγματικότητα παρακολουθείς ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης.

Μέσα από αυτή την έρευνα - μελέτη παρατήρησα ότι οι άνθρωποι μαθαίνουν σε μικρότερο χρόνο οποιαδήποτε δραστηριότητα λόγω του ότι το συναίσθημά τους είναι "ανοιχτό".

Μέσα από 3000 διαφορετικές ασκήσεις - ευχάριστες δραστηριότητες, κάθε μάθημα αποτελεί μια "έκπληξη". Στο τέλος του μαθήματος η φροντίδα του παραμυθιού σε ταξιδεύει σε τρυφερές στιγμές ηρεμίας των παιδικών μας χρόνων, κάτι που στην εποχή μας το έχουμε όλοι ανάγκη.

Το Replayce έχει ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα για όλες τις ηλικίες.
//www.prezerakou.gr/replayce.php 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου