Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Η ΓΩΓΩ..!

Διαβάζουμε δημοσίευμα του περιοδικού Ciao,σύμφωνα με το οποίο,η Γωγώ Μαστροκώστα εισήχθη σε ιδιωτική κλινική προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση που κρίθηκε απαραίτητη από το γιατρό της.

Αιτία ήταν η εκτεταμένη έκθεσή της σε ισχυρές ακτινοβολίες, οι οποίες προκάλεσαν αλλοιώσεις στο πάσχον σημείο του σώματός της. Κρίθηκε μάλιστα αναγκαία η αποκατάσταση του μαστού της που είχε ταλαιπωρηθεί λόγω του καρκίνου, μία κοινά αποδεκτή πρακτική στις μέρες μας.


Η Γωγώ παρέμεινε σε γενική νάρκωση στο χειρουργείο για περίπου δεκατρείς ώρες, υπομένοντας τη νέα επώδυνη εμπειρία. Οι χειρουργοί προχώρησαν στη δημιουργία του δέρματος (skin flap) χρησιμοποιώντας ιστό που έλαβαν από άλλα σημεία του σώματός της, όπως την πλάτη, τους γλουτούς ή την κοιλιά. Στη συγκεκριμένη τεχνική ο ιστός παραμένει προσκολλημένος στην αρχική του θέση, συγκρατώντας την παροχέτευση του αίματος.

Οι γιατροί που κουράρουν τη Γωγώ, την ενημέρωσαν μετά το χειρουργείο πως είναι πιθανό να αισθάνεται κουρασμένη και ταλαιπωρημένη για μία ή δύο εβδομάδες μετά την αποκατάσταση.

Το μεγαλύτερο μέρος της ενόχλησης όμως, μπορεί να αντιμετωπιστεί με ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου