Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Η Ελένη Πετρουλάκη Σε Πρωινή Βόλτα!

Με τις εμφανίσεις της- ικανές να αποτελέσουν έμπνευση για την βίβλο του sportswear, έχει καταφέρει να μετατρέψει την fitness ρουτίνα σε trend-. Όταν όμως δεν επενδύει στην «στολή» της εκγύμνασης, τότε το κάνει πολύ έξυπνα μέσα από κομμάτια κλειδιά διάσημων σχεδιαστών.
Που: Λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι της στη Βούλα, καθοδόν για τις πρωινές επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Πότε: 23/12/2010


Τι: Μποτάκια και τσάντα Louis Vuitton συνδυασμένα με μαύρο κολάν και ημίπαλτο Chanel. Total Black look με καθόλου βαρετά στοιχεία. Αντιθέτως με κομμάτια που από μόνα τους, δίνουν το πτυχίο της έξυπνης shopper.

Stylista Says: Η οικονομική κρίση θα μπορούσε αντί να λειτουργεί κατά στην εμφάνιση, στο πορτοφόλι και στην ψυχολογία μας, να γίνει οδηγός για αγορές που θα μας βγάζουν ασπροπρόσωπες και μερικά χρόνια αργότερα. Αυτό που μας άρεσε στην Ελένη Πετρουλάκη είναι πως συνδύασε δυο μεγάλες αγάπες της κλασικής κομψότητας, το μαύρο χρώμα και κομμάτια-κλειδιά διασήμων οίκων στην εμφάνιση της. Όπως μας είπε και η ίδια «μου αρέσει πάντα να επενδύω σε χαρακτηριστικά αλλά βασικά κομμάτια σχεδιαστών και να τα ανανεώνω κάθε χρόνο συνδυάζοντας τα ανάλογα με τις τάσεις που επιβάλλει η εκάστοτε σεζόν».
ΠΗΓΗ - yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου