Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑΕΙ ΤΟ..HOLLYWOOD!

Η Γιάννα Νταρίλη έγινε γνωστή από τον «Πρωινό Καφέ», καθώς παρουσίαζε το καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής την εποχή που παρουσιάστρια ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει μετακομίσει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και ασχολείται με τηλεοπτικές παραγωγές της ελληνοαμερικανικής τηλεόρασης.
Σύμφωνα με την «Espresso», το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Γιάννας Νταρίλη είναι η ενασχόλησή της με τον κινηματογράφο, καθώς θα συμμετάσχει στη δραματική ταινία «The Funeral Party». Η γυμνάστρια θα έχει το ρόλο της «Gioia» στην ταινία που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Yefim Gribov. Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Κρίστοφερ Κίκις που ασχολείται με παραγωγές ταινιών σχετικές με την Ελλάδα.
Η Γιάννα Νταρίλη σπούδασε σκηνοθεσία στο New York College, και η πρώτη σκηνοθετική της απόπειρα ήταν μια ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστή τον Στράτο Τζώρτζογλου. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που την οδήγησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την τηλεόραση όταν επέστρεψε στη γενέτειρά της στην Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου