Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ξεπεράστε την κρίση με γυμναστική!

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι η γυμναστική μπορεί να γίνει το αντικαταθλιπιτικό μας "χάπι" ενάντια στην οικονομική κρίση των ημερών; Είναι τόσο απλό και εύκολο και κυρίως δεν χρειάζονται καθόλου χρήματα!
Μπορείς με λίγη έξυπνη γυμναστική στο σπίτι, στο πάρκο ή στο δρόμο της γειτονιάς -μόνη, με φίλους ή με το ταίρι σου- να χρησιμοποιήσεις αυτό το μοναδικό φυσικό και απίστευτα αποτελεσματικό "όπλο" ενάντια στην απαισιοδοξία και την κατάθλιψη.
Τον τελευταίο καιρό κατακλυζόμαστε καθημερινά από δυσάρεστα γεγονότα όπως αυξήσεις τιμών, μειώσεις μισθών, απολύσεις, ανεργία, κτλ.
Συναισθήματα που μας χαλάνε τη διάθεση και μας στεναχωρούν και που πολλές φορές γίνονται η αιτία να καταναλώνουμε επιπλέον ποσότητες "κακών" τροφών και κατ' επέκταση να αποκτάμε περιττό βάρος που είναι επικίνδυνο για την υγεία, αλλά και για την αυτοπεποίθησή μας.
- Το ξέρατε ότι όταν γυμναζόμαστε το σώμα παράγει σεροτονίνη (ορμόνη της ομορφιάς), ενδορφίνες (ορμόνες της χαράς και της ευτυχίας) και λουλιμπερίνη (ορμόνη της σεξουαλικότητας);
- Το γνωρίζατε ότι κάνοντας 15 λεπτά σωματικής άσκησης αυξάνετε τις πιθανότητες να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα σας που μπορεί πριν να πιστεύατε ότι δεν υπήρχε καμία;

10 ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ
Μην το σκέφτεσαι λοιπόν! Απλά ακολούθησε τις παρακάτω έξυπνες γυμναστικές συμβουλές και θα διαπιστώσεις αμέσως ότι με σωματική και πνευματική ευεξία θα αποκτήσετε ξανά χαμόγελο και αισιοδοξία, έτοιμη να αντιμετωπίσεις κάθε είδους κρίση και δυσκολία!
Έλα να γίνουμε φορείς μία "απρόσβλητης μεταδοτικής αισιοδοξίας" που μόνο η γυμναστική μπορεί να μας δώσει και που τόσο την έχουμε ανάγκη!!
1. Μαστίγιο στην κακή διάθεση: Πάρε μια ζώνη και μαστίγωσε 50 φορές με το κάθε χέρι με κατεύθυνση προς το πάτωμα ή ένα τοίχο, έχοντας στο μυαλό σου κάποια αρνητικά συναισθήματα που σε βασανίζουν (απογοήτευση, λύπη κ.α).
ΤΙ ΓΥΜΝΑΖΕΙ: Εκπληκτική άσκηση που γυμνάζει απίστευτα τα μπράτσα, τους καρπούς, γραμμώνει τους ώμους
2. Ασκήσεις αισιοδοξίας: Πάρε μερικές λευκές κόλλες χαρτί και γράψε σε κάθε μία από αυτές από μια "καλή" λέξη. Χαρά, χαμόγελο, αισιοδοξία, αγάπη, έρωτας, ευτυχία κτλ. Βάλε τα χαρτιά στο πάτωμα με όποια σειρά και σχήμα επιθυμείς, προσέχοντας να μην έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους.
Κουτσό: Θυμήσου το παιχνίδι που έπαιζες παλιά, αναπηδώντας κουτσό από το ένα χαρτί στο άλλο, πότε με το ένα πόδι και πότε με το άλλο.
Άλμα με τα δύο πόδια μαζί: Πάτησε επάνω σε ένα από τα χαρτιά με τα πόδια ενωμένα. Κάνε ένα στατικό άλμα ψηλά, κρατώντας τα πόδια ενωμένα.
Άλμα χιαστί: Πάτησε κάθε πόδι σε διαφορετικό χαρτί και δοκίμασε να κάνεις ένα άλμα ψηλά, ανοίγοντας τα πόδια στον αέρα. Την ώρα εκείνη αναφώνησε μία από τις λέξεις που έχεις γράψει στα χαρτιά.
Επανάλαβε 3-5 φορές την κάθε άσκηση
ΤΙ ΓΥΜΝΑΖΕΙ: Ασκήσεις αισιοδοξίας που θα γυμνάσουν όμως και τα πόδια, τους κοιλιακούς αλλά και τα χέρια.
3. Η ισχύς εν τη ενώσει: Κάνε CP Sutra με τον αγαπημένο σου και ανέβασε τη διάθεση, τη λίμπιντο και την αντοχή σου.
Εκείνο που χρειάζεσαι είναι το ταίρι σου. Καλή διάθεση και 30-45 λεπτά, 3-4 φορές την εβδομάδα. "Και καθώς θα τελειώνουμε την γυμναστική με το ζευγάρι μας θα ανυπομονούμε πότε θα έρθει η επόμενη φορά για να επαναλάβουμε τις ασκήσεις μας" εξηγεί η Χριστίνα Πάζιου. Για να δεις όλες τις ασκήσεις κάνε "κλικ" εδώ
TI ΓΥΜΝΑΖΕΙ: Το πρόγραμμα αυτό θα σου δώσει ένα πιο σφριγηλό, καλογυμνασμένο σώμα, όμως θα αυξήσει και την λίμπιντο και την ερωτική επιθυμία!
4. Ανέβα τις σκάλες τις ευεξίας: Ανεβοκατέβα καθημερινά 4-8 φορές με εναλλαγές ταχύτητας τις σκάλες στο σπίτι ή στη δουλειά σου. Όσες φορές χρειαστεί να περάσεις από σκάλες δηλαδή. Αυτό και μόνο αρκεί για να διατηρήσεις τη φυσική κατάσταση, αλλά και την εμφάνισή σου σε άριστο επίπεδο. Παράλληλα θα βελτιώσεις την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου.
5. Σπριντ μέσα στο σπίτι: Θυμάσαι που όταν ήσουν παιδί έτρεχες πάνω κάτω σε όλο το σπίτι; Καλό είναι να το επαναλάβεις. Πέρασε πάνω από το κρεβάτι, συνέχισε τρέχοντας χαλαρά και κάνοντας μια στροφή γύρω από ένα τραπέζι του σπιτιού. Επανάλαβε την ίδια "διαδρομή" 10 φορές καθημερινά. Μπορεί να φαίνεται παιδιάστικο, είναι όμως διασκεδαστικό και απίστευτα αποτελεσματικό στο σώμα αλλά και τη διάθεση.
6. Κάνε τη σακούλα κομμάτια: Πάρε 10 νάιλον σακούλες super market και κομμάτιασέ τες σε όσο περισσότερα κομμάτια μπορείς. Σκέψου πως έτσι εκτονώνεις την πίεση, τα νεύρα και την ένταση της ημέρας, κάνοντας παράλληλα γυμναστική.
ΤΙ ΓΥΜΝΑΖΕΙ: Εκτελώντας τρεις μόλις μέρες την άσκηση θα εκπλαγείς από τη γράμμωση που θα δεις να διαφαίνεται στα χέρια σου.
7. Το τεστ του καλσόν: Πάρε ένα χαλασμένο καλσόν και χρησιμοποίησέ το σαν λάστιχο γυμναστικής. Τέντωσε και χαλάρωσε το καλσόν σε διαφορετικές θέσεις.
- Διαγώνια μπροστά από το στήθος
- Με τα χέρια τεντωμένα από εμπρός προς τα πάνω και πίσω από την πλάτη!
ΤΙ ΓΥΜΝΑΖΕΙ: Πολύ αποτελεσματική άσκηση για γράμμωση σε όλο το πάνω μέρος του σώματος. Χέρια, ώμους, στήθος!
Επανάλαβε 15-25 φορές την κάθε άσκηση
8. Βγες στο πάρκο: Μία ή δύο φορές την εβδομάδα επισκέψου το πάρκο της περιοχής σου και τρέξε ή περπάτησε για μισή με μία ώρα. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Παράλληλα με τη γυμναστική ο καθαρός αέρας οξυγονώνει τον εγκέφαλο και "φτιάχνει" τη διάθεση.
9. Μονόζυγο στη φύση: Θα βρεις σίγουρα σε κάποια πλατεία μια παιδική χαρά όπου θα μπορέσεις να κάνεις μονόζυγο. Το stretching στην σπονδυλική στήλη, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, ξεκουράζει το μυοσκελετικό σύστημα και... σε ψηλώνει!
10. Gym Parks: Ανακάλυψε τα υπαίθρια γυμναστήρια. Εκείνα τα πάρκα που διαθέτουν όργανα γυμναστικής με αναλυτικές οδηγίες χρήσεις και είναι εντελώς δωρεάν. Υπάρχουν σε πολλές περιοχές της Αθήνας και των μεγάλων πόλεων.
http://panoramalife.gr/health/5868-paziou-xristina-gymnastria-menegaki.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου