Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Κατερίνα Στικούδη: «Με έχει κακοποιήσει πρώην σύντροφος μου»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Για την κακοποίηση που έχει δεχτεί από πρώην σύντροφο της, τις προτιμήσεις της στους άντρες αλλά και το αν ζηλεύει ή όχι, μίλησε η Κατερίνα Στικούδη σε απογευματινή εκπομπή. Η 25χρονη τραγουδίστρια-παρουσιάστρια, αποκάλυψε πως πριν δυο χρόνια πρώην σύντροφος της την είχε κακοποιήσει: «Έχει τύχει κάποια στιγμή να υπάρχει μια έντονη φάση, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που τα δέχομαι αυτά. Δεν με χτύπησε ακριβώς, αλλά με είχε ταρακουνήσει λίγο». Πώς αντέδρασε εκείνη σ΄αυτό; «Έφυγα όταν έγινε αυτό. Κάνω συμβιβασμούς για την αγάπη, αλλά σε αυτά δεν κάνω συμβιβασμούς. Αν ο άντρας σε χτυπήσει και σου φερθεί άσχημα, δεν σε σέβεται ούτε σε αγαπάει».
Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν έχει απατήσει κανέναν σύντροφο της: «προσπαθώ να μην κάνω πράγματα που δεν μου αρέσει να μου κάνουν. Δεν μου αρέσουν τα παράλληλα πράγματα. Δεν νιώθω καλά με αυτά. Θέλω να είμαι ανοιχτή και ήρεμη».
Όσο για το αν έχει κάνει σεξ από το πρώτο ραντεβού; «όχι. Θέλω να τον ζορίσω λίγο τον άλλον και να τον γνωρίσω λίγο. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να το κάνω».
Ο ιδανικός άνδρας για την Κατερίνα Στικούδη είναι αυτός που έχει υπομονή, ενώ για να την φλερτάρει κάποιος, «πρέπει να δώσω το πράσινο φως. Συνήθως το δίνω με ένα βλέμμα. Αν ο άλλος είναι χαζός και δεν το καταλάβει, δεν θα βγάλω και ταμπέλα». Αυτό που την “χαλάει” είναι όταν ένας άνδρας «είναι πολυλογάς. Κουράζομαι να είναι φλύαρος και να μιλά ακατάπαυστα χωρίς λόγο και χωρίς ν΄ακούει τον άλλον που μιλάει».
Θέλετε να μάθετε όμως αν ζηλεύει το έτερον ήμισυ; «Ζηλεύω λίγο και πολλές φορές το κάνω χωρίς να υπάρχει λόγος. Κάνει τη σχέση πιο ενδιαφέρουσα». Ωστόσο όπως ξεκαθάρισε όταν το κάνει, το κάνει με «τρόπο» και με νάζι, και όχι απότομα.
Παραδέχτηκε ακόμα πως είναι γκρινιάρα ειδικά όταν πεινάει, ενώ στα οικονομικά της, δεν είναι ούτε σπάταλη ούτε τσιγκούνα.
Μεγάλη της αγάπη; τα αυτοκίνητα! «Λατρεύω περισσότερο τ΄αυτοκίνητα παρά τις γόβες. Αν δω ένα ωραίο αυτοκίνητο, μια ωραία ζάντα, θα κάτσω να την χαζέψω».
Τέλος, έστειλε και ένα μήνυμα σε όσες γυναίκες πιστεύουν πως πια δεν υπάρχουν άντρες:
«Πιστεύω ότι υπάρχουν άντρες, αρκεί να τους αφήνουμε κι εμείς με τον τρόπο μας να δείξουν τον ανδρισμό τους».



http://www.gossip-tv.gr/node/141957

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου