Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Eλένη Πετρουλάκη: οι προετοιμασίες του γάμου μου κράτησαν μόλις 5 μέρες!

Η Ελένη Πετρουλάκη ήταν καλεμένη της Ναταλίας Γερμανού στο πλατό του "Μες στην Καλή Χαρά" και μίλησε για πως γνωρίστηκε με τον άντρα της Ίλια Ίβιτς, ποιός έκανε την πρώτη κίνηση αλλά και για την πρόταση - ανακοίνωση γάμου που της έκανε.

Όταν η Ναταλία Γερμανού ζήτησε από την Ελένη να μοιραστεί μαζί τους πως έγινε η πρώτη γνωριμία με τον Ίλια εκείνη απάντησε πως 6 μήνες πριν τον πρωτοσυνατήσει ο τύπος της τότε εποχής είχε γράψει πως ο ποδσφαιριστής της έστελνε λουλούδια. Γεγονός που δεν ίσχυε, όπως η ίδια υποστηρίζει, αφού δεν τον είχε συνατήσει ποτέ στη ζωή του. 

Μετά από λίγο όμως καιρό τυχαία σε ένα cafe στο Πειραιά η γνωστή γυμνάστρια έκατσε στο ακριβώς δίπλα τραπέζι από εκείνον και τότε όντως της έστειλε λουλούδια γιατί όπως έιπε ο ίδιος αφού το λένε ας το κάνω κιόλας. 

Όσον αφορά την πρόταση γάμου, ο Ίλια δεν φάνηκε και τόσο ρομαντικός αφού, σύμφωνα με την Ελένη, η πρόταση έμοιαζε περισσότερο με ανακοίνωση. "Την Πέμπτη παντρευόμαστε" της είπε κι έτσι κι έγινε!

Το ενδιαφέρον είναι πως για να προετοιμάσουν το γάμο τους είχαν μόλις 5 ημέρες γεγονός που την κάνει να απορεί με όσων οι προετοιμασίες διαρκούν ένα χρόνο. 

Ανάμεσα στα όσα είπανε η Ναταλία μοιράστηκε μαζί τους μία ιστορία που αποδείκνυε πόσο δεμένο είναι το ζευγάρι. 

http://www.tlife.gr/Article/NEWS-celebrity%20/0-99-22873.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου