Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η Γωγώ γυμνάζεται εντατικά στο Γυμναστήριο της Ελένης!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Στη Γλυφάδα εθεάθη η Γωγώ Μαστροκώστα με αθλητική ενδυμασία το πρωί της Τρίτης. Λίγα λεπτά πριν βρισκόταν στο γυμναστήριο Asana της Ελένης Πετρουλάκη.

«Τον τελευταίο καιρό γυμνάζεται εντατικά, σχεδόν καθημερινά» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της στο Yupi. « Έχει αδυναμία στο spinning και μάλιστα είναι πολύ καλή. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει τελειώσει τη Γυμναστική Ακαδημία! Με την Ελένη Πετρουλάκη έχει στενή σχέση από την εποχή που οι άντρες τους ήταν μαζί στην ΑΕΚ».

To βράδυ της Κυριακής η Γωγώ δείπνησε στο Hama μαζί με τον Τραïανό Δέλλα καθώς και οι δυο τους έχουν προτίμηση στη γιαπωνέζικη κουζίνα, ενώ μία μέρα πριν εκείνη βρέθηκε στις VIP κερκίδες του ΟΑΚΑ παρακολουθώντας την ομάδα του συζύγου της να αγωνίζεται απέναντι στον Ολυμπιακό. «Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz» προσθέτει η ίδια πηγή. «Κυριολεκτικά λατρεύει ο ένας τον άλλον».

2 σχόλια:

  1. H ΕΛΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΩΓΩ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΥ 90! ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Η ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΚΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ! Η ΑΛΛΗ ΕΓΙΝΕ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΜ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΟΤΑΝ! ΦΙΛΗ ΗΤΑΝ Η ΓΩΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ "ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΧΤΟΥΝ" ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ! ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 40 ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΝΕΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή