Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ναταλία Δραγούμη: Στον άντρα την απιστία τη συγχωρώ!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η Ναταλία Δραγούμη είναι μία από τις ωραιότερες και πιο σέξι γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Downtown η Ναταλία Δραγούμη μιλάει για την απιστία, για το χωρισμό αλλά και για το σεξ.

"Νομίζω πως το να θες να πας με κάποια άλλη ή άλλον δεν είναι τυχαίο - ειδικά στη γυναίκα. Αν η γυναίκα θέλει να απιστήσει, είναι πολύ πιο σημαντικό απ΄ό,τι να το θέλει ένας άντρας. Μπορεί να νευριάσουν πολύ οι γυναίκες με αυτό που λέω. (...) Στον άντρα την απιστία τη συγχωρώ αν είναι σ΄αυτό το επίπεδο" αποκάλυψε η Ναταλία Δραγούμη και συνεχίζει.



"Έχω φίλες που έχουν χωρίσει. Αν μία γυναίκα θέλει να φύγει και το έχει πάρει απόφαση, δεν μπορείς να την αποτρέψεις. Πιστεύω πως σε μία σχέση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το σεξ. Όταν υπάρχει αυτό, όλα τα άλλα προβλήματα μπορεί να αντιμετωπιστούν. Αλλά, χωρίς αυτό, όλα είναι δύσκολα".

Η ηθοποιός απαντά με ειλικρίνεια στην ερώτηση αν ένα ζευγάρι πρέπει να εστιάζει στο σεξ. "Πρέπει να υπάρχει ερωτισμός, αλλά και θαυμασμός. Όχι πως αν υπάρχει μόνο το σεξ μπορείς να κλείνεις τα μάτια σε όλα τα άλλα προβλήματα. Δεν λέω αυτό. Απλά, αν σβήσει και η σεξουαλική ζωή του ζευγάρια, τότε τα πράγματα είναι καταδικασμένα".

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=101428&catID=8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου