Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ελένη Πετρουλάκη «Πέρασα περίοδο κατάθλιψης»


Για την πολύτεκνη οικογένειά της αλλά και για την κατάθλιψη που πέρασε μετά τις γέννες των παιδιών της μίλησε η Ελένη Πετρουλάκη στην εκπομπή «Ελένη».

Επηρεασμένη από όσα συμβαίνουν στην χώρα, η 40χρονη γυμνάστρια, μίλησε για την κατάθλιψη, η οποία «χτυπά» περισσότερο τις γυναίκες και παραδέχτηκε ότι έχει βρεθεί και η ίδια σε αυτή τη θέση. «Έχω περάσει και εγώ κατάθλιψη μετά τη γέννα του τρίτου μου παιδιού, βέβαια, αλλά σίγουρα σε επηρεάζουν και όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου» αποκάλυψε «Είναι πολύ εύκολο σε τέτοιες περιόδους, παράλληλα με την κατάσταση που επικρατεί, να πέσει κάποιος ψυχολογικά, αλλά πρέπει να έχουμε μία ελπίδα μέσα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για τον τρόπο επηρεάζει η κρίση τα επώνυμα πρόσωπα η Ελένη Πετρουλάκη απάντησε: «Δεν είμαστε κάτι διαφορετικό. Το ότι η δουλειά που κάνουμε τυγχάνει προβολής, δε σημαίνει ότι δεν έχουμε τρέξιμο, δεν έχουμε λογαριασμούς, δεν έχουμε εφορίες» είπε και συνέχισε : «Πρέπει κάθε μήνα να είσαι μες στο άγχος για να βγάλεις τα προς το ζειν».

Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στην οικογένειά της η οποία πλέον, απαρτίζεται από τέσσερα μέλη. «Δεν είναι εύκολη υπόθεση να μεγαλώνεις τέσσερα παιδιά, που το καθένα έχει ξεχωριστή προσωπικότητα, σίγουρα θα έρθουν δυσκολίες. Πιστεύω ότι θα συναντήσω πολλά στο μέλλον» Όσον αφορά τον σύζυγό της Ίλια Ίβιτς δήλωσε: «Ο Ίλια είναι πολύ καλός μπαμπάς, δεν χαλάει χατήρι» και συμπλήρωσε για τον γάμο τους: «Δεν υπάρχει ο τέλειος γάμος. Υπάρχει πάντα ρήξη, θα υπάρξει διαφωνία, θα υπάρξει ένταση. Αν όμως υπάρχει σε ένα ζευγάρι σεβασμός, αλληλοεκτίμηση, αν υπάρχει η συνήθεια, τα ξεπερνάς όλα πολύ εύκολα».

1 σχόλιο:

  1. Μου αρέσει που μιλάει έτσι..δείχνει ότι δεν έχει κόμπλεξ και αισθάνεται σαν μια καθημερινή Ελληνίδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή