Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Κατερίνα Στικούδη: Limit up με γούρι τον επίτιμο!

O γουρλής της Κατερίνας Στικούδη είναι ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης! Οι δυο τους συναντήθηκαν το 2005 και από τότε οι μετοχές της στον πλανήτη-showbiz άρχισαν να ανεβαίνουν... Σήμερα, έχουν απογειωθεί.
Η sexy παρουσιάστρια του «Mega Star» -πλέον με θητεία και στα dexx αλλά και στο τραγούδι, ποιος ξεχνά το ντουέτο της με τον Λάβα;- ξεκίνησε το 2005 από τη Θεσσαλονίκη με μια βαλίτσα γεμάτη... όνειρα. Εκείνη τη χρονιά συμμετείχε στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Ελλάς - Σταρ Ελλάς και Μις Γιανγκ του ΑΝΤ1, όπου και κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς. Μπορεί να μας εκπροσώπησε στα Καλλιστεία Μις Κόσμος και να μη διακρίθηκε, όμως άμα τη επιστροφή της στα πάτρια εδάφη άρχισαν τα καλά. Βέβαια, αρχικά ήταν διχασμένη. Δεν μπορούσε να αποφασίσει αν έπρεπε να ακολουθήσει καριέρα στο modeling ή στο τραγούδι, αφού είχε γραφτεί στο Fame studio.
Ο αείμνηστος Γιώργος Πρεβελάκης στάθηκε πάντα στο πλευρό της υποστηρίζοντάς την με κάθε τρόπο. Ετσι, πριν από την αναχώρησή της για την Κίνα και τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Κόσμος, στο πλαίσιο της ελληνοκινεζικής φιλίας προσκλήθηκε από την πρεσβεία της Κίνας στην Ελλάδα. Εκεί σε μια δεξίωση ο Γιώργος Πρεβελάκης της σύστησε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Η Στικούδη τότε έγινε φίλη με τη Μις Κόσμος και την προσκάλεσε στην Ελλάδα για διακοπές αλλά και για να συμμετάσχει στην επιτροπή των Κρητικών Καλλιστείων. Η συνέχεια λίγο πολύ είναι γνωστή: αμέτρητα χιλιόμετρα στις πασαρέλες, φωτογραφήσεις, καριέρα στην τηλεόραση αλλά και στο... μικρόφωνο.
Το καστανό κορίτσι με τα υπέροχα μάτια τα πάει σούπερ ως οικοδέσποινα της τηλεοπτικής εκπομπής «Mega Star» και, όπως όλα δείχνουν, τα καλύτερα έρχονται! Παρά την επαγγελματική επιτυχία της, είναι μόνη. Για τις σχέσεις της δεν έχει ακουστεί ποτέ τίποτα. Φαίνεται ότι προς το παρόν δεν έχει βρει τον πρίγκιπά της... Πάντως, πολλοί είναι εκείνοι που την πολιορκούν. Αλλωστε, είναι κουκλάρα με κάπα κεφαλαίο. Εκείνη όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν λέει το ναι σε κανέναν. Εκτός κι αν μας το κρύβει με μαεστρία. Αποφεύγει τις πολλές κοσμικότητες, όταν όμως αποφασίζει να νυχτοπερπατήσει, γίνεται θέμα, όπως τις προάλλες που πήγε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή στη Θεσσαλονίκη και ανέβηκε στη σκηνή με τον ΝiVo και οι θαμώνες τη καταχειροκρότησαν.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
www.espressonews.gr

1 σχόλιο: