Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον άνδρα μου!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» για το «Πάμε Πακέτο», τα τηλεοπτικά πρόσωπα, αλλά και τον σύζυγό της και το «Dancing With the Stars».
Για την εκπομπή της «Πάμε Πακέτο», εξηγεί: «Επιστρέφουμε στο αρχικό πρόγραμμα, είχαμε και πολλές διαμαρτυρίες και επιστρέφουμε Πέμπτη στις 21.00 το βράδυ. Είχα έναν προβληματισμό και περίμενα να πέσουν και τα νούμερα. Εμείς απευθυνόμαστε στο σύνολο του κόσμου. Όταν ξεκινήσαμε αυτή την εκπομπή δεν στοχεύαμε σε κάποια συγκεκριμένη μερίδα του κόσμου αλλά το σύνολο του κοινού και το καταφέραμε. Ό,τι και να γράφουν μερικές κακεντρεχείς κυρίες τηλεκριτικοί αυτό δεν θα αλλάξει».
Για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, σχολιάζει: «Ο κάθε παρουσιαστής, δημοσιογράφος, έχει ταυτιστεί με κάποιο είδος, δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. …. Η Ρούλα πραγματικά απογειώνει το «Big Brother». … Αν αυτός είναι ο στόχος της Ευγενίας να ασχολούνται όλοι με την ίδια τα καταφέρνει πολύ καλά! Την θεωρώ πολύ καλή, πολύ έξυπνη και μ' αρέσει πολύ η Ευγενία Μανωλίδου. Είναι πολύ χαριτωμένη σ’ αυτό που κάνει».
Για τις δηλώσεις που τις διαστρεβλώνουν, αναφέρει: «Με ρώτησαν αν η συγκίνησή μου είναι ψεύτικη και λέω είναι δυνατόν; Όταν είσαι παρών σε όσα συμβαίνουν μπροστά σου, το να μη συγκινηθείς, πρέπει να είσαι γαϊδούρι. Ε, αυτή τη δήλωση την πήραν και την άλλαξαν. ...Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και τι γράφουμε. Ακόμα και στο πέταγμα της λάσπης πρέπει να έχεις ένα επίπεδο».
Για τη Ζέτα Μακρυπούλια, προσθέτει: «Αν κάποιος έχει το ταλέντο και πείθει και παρασέρνει τον άλλον, αυτό δεν έχει σημασία; Θα έπρεπε να κοιτάμε τα στοιχεία του καθενός; Δεν θα τον προσλάβουμε στο δημόσιο!».
Για τη σχέση της με το σύζυγό της, αποκαλύπτει: «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον άνδρα μου και θεωρώ πως και εκείνος είναι».
Τέλος για το «Dancing With the Stars», λέει: «Δεν θα πήγαινα. Έχει πολύ κούραση».
http://www.myworld.gr/site/content.php?artid=720248

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου