Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Αγωνία για Μαστροκώστα-Δέλλα!

Mετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Γωγώ Μαστροκώστα, η οικογένεια καλείται να φανεί και πάλι δυνατή και αυτή τη φορά να σταθεί στο πλευρό της μητέρας του Τραϊανού Δέλλα.

Σύμφωνα με την «Espresso», η μητέρα του γνωστού ποδοσφαιριστή υποβλήθηκε προχθές το πρωί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στο Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η κυρία Βικτώρια, της οποίας το όνομα έχει πάρει η κόρη του ζευγαριού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα νευρολογικής φύσεως: αστάθεια και κινητικά προβλήματα.

Παρόλο που η ίδια είχε έρθει σε επαφή με πολλούς γιατρούς, δεν είχε γίνει σωστή διάγνωση και για μια περίπου εβδομάδα βρισκόταν στο νοσοκομείο, όπου έπειτα από εξονυχιστικό έλεγχο διέγνωσαν όγκο στο κεφάλι, που προκαλούσε το πρόβλημα.

Έτσι, η μητέρα του Τραϊανού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, της οποίας τα αποτελέσματα -παρά την κρισιμότητα της κατάστασης- είναι ενθαρρυντικά, μιας και ο όγκος ήταν καλοήθης.

Δίπλα της όλες αυτές τις στιγμές, εκτός από τον ποδοσφαιριστή και τη σύζυγό του, ήταν ο σύζυγός της Δημήτρης και ο άλλος της γιος, Νίκος Δέλλας.
ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΩΓΩ!
http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=150597

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου