Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ! ΝΤΡΟΠΗ!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η Μαρία Χατζηνικολάου συγκλονίζει μιλώντας στο gazzetta.gr για τα επεισόδια στον αγώνα Μαρκόπουλου-Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι οι κουκουλοφόροι τραυμάτισαν κυρίως τις ψυχές των παιδιών!

Η αθλήτρια της ομάδας βόλει του Παναθηναϊκού, έζησε και τα τραγικά επεισόδια στην Λαυρίου το 2007 που οδήγησαν στην δολοφονία του Φιλόπουλου και εύχεται να μην ξαναζήσει κάτι τέτοιο, ενώ αναφέρεται και στα παιδιά που ήταν χθες στο γήπεδο.
Μαρία πες μας τι έγινε στο κλειστό του Μαρκόπουλου;
«Περίπου 50 άτομα μπήκαν στο γήπεδο στην αρχή του αγώνα με ρόπαλα, πέτρες και κροτίδες. Αρχισαν την επίθεση στους οπαδούς του Παναθηναϊκο του, αλλά στη συνέχεια απειλούσαν οποιονδήποτε έβρισκαν μπροστά τους».
Εσείς πως αντιδράσατε;
«Επικράτησε πανικός. Εμείς αμέσως τρέξαμε να κρυφτούμε, γιατί όταν μπαίνει κάποιος με τέτοια οργή και ρίχνει αντικείμενα προς κάθε κατεύθυνση, σίγουρα κινδυνεύουμε και ψάξαμε κάπου να κρυφτούμε. Προστατευτήκαμε σε ένα μικρό δωμάτιο μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα».
Στο γήπεδο δεν ήταν μόνο απλοί φίλαθλοι αλλά και οικογένειες...
«Αυτό ήταν το χειρότερο. Δεν είμαι μάνα, αλλά εάν ήμουν μάνα, δεν θα άφηνα το παιδί μου, όχι μέσα να μπει στα γήπεδα, αλλά ούτε απ' έξω να περάσει. Δεν μπορεί ένα παιδάκι να βλέπει τέτοιες εικόνες σε αγώνα γυναικείου βόλεϊ. Είναι απαράδεκτο να κινδυνεύουν παιδιά. Ολοι κινδυνεύσαμε, αλλά πολύ περισσότερο κινδύνεψε η ψυχή των παιδιών με όσα είδαν στο γήπεδο».
Ξέρεις εάν τραυματίστηκε κάποια αθλήτρια;
«Οχι, κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, μόνο κάποιοι μικροτραυματισμοί υπήρχαν. Εύχομαι να είναι τα τελευταία επεισόδια που ζω. Εζησα και τα γεγονότα της ΄Λαυρίου και δεν θέλω ποτέ να ξαναζήσω κάτι ανάλογο...»
Γιατί πιστεύεις ότι γίνονται τόσο σοβαρά επεισόδια σε αγώνα γυναικείου βόλει. Μήπως λόγω της έλλειψης ισχυρής αστυνόμευσης;
«Είναι η μόνη λογική εξήγηση. Εχουν γίνει στο χώρο μας, τα χειρότερα επεισόδια, επειδή δεν υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε σχέση με άλλους αγώνες, άλλων αθλημάτων...»

http://www.gazzetta.gr/article/item/236646-traumatisan-paidikes-psuhes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου