Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Αλέκα Καμηλά: Λυπάται για την Ελλάδα, από τις Η.Π.Α.!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Espresso», το πρώην μοντέλο δηλώνει ευτυχισμένη μαμά, με τρία παιδιά και νοικοκυρά και τονίζει ότι το μόντελινγκ ανήκει στο μακρινό παρελθόν, γιατί από τότε που παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Πέντζα Στογιάκοβιτς δεν χρειάστηκε να δουλέψει ξανά.

«Η δημιουργία της οικογένειας και το μεγάλωμα των παιδιών είναι μια ευλογία και η σοβαρότερη αποστολή του ανθρώπου στον κόσμο. Η ζωή είναι ένα βιβλίο με πολλά κεφάλαια. Τα παιδικά χρόνια, τα χρόνια του σχολείου και πάει λέγοντας. Όταν φτάνουμε στο κεφάλαιο οικογένεια - παιδιά, εκεί πέφτει όλη η προσοχή, η φροντίδα, η στοργή και η αγάπη. Ό,τι προηγήθηκε αποτελεί απλώς μια γλυκιά ανάμνηση».

Αλέκα και Πέντζα το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκαν και πάλι στην Ελλάδα και πέρασαν τις διακοπές τους στο αγαπημένο τους μέρος, τη Χαλκιδική. Το πρώην μοντέλο ζει πλέον με την οικογένειά της μόνιμα στην Αμερική και, αν και αγαπούν πολύ την Ελλάδα, δεν σκέφτονται να επιστρέψουν σύντομα.

«Είναι λυπηρή αυτή η νέα πραγματικότητα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα την τελευταία διετία. Με ρωτάνε και εδώ οι Αμερικανοί τι ακριβώς έγινε και η χώρα που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 βρίσκεται σε τόσο άσχημη κατάσταση. Βεβαίως, απάντηση δεν έχω» τονίζει.

ΠΗΓΗ: Star

1 σχόλιο: